пʼятницю, 4 травня 2012 р.

Як вибрати молоко і закваску для домашнього йогурту?

Як вибрати молоко і закваску для домашнього йогурту?

Сьогодні в Україні дуже популярною тенденцією стала турбота про своє здоров'я і харчування. І не дивно, ця тенденція прийшла до нас з Європи, де люди вже давно визнали, що здорове харчування - запорука прекрасного самопочуття і довгого життя.
Тому так швидко і гармонійно в наш побут увійшли "йогуртниці". Підтвердженням цього є той факт, що за підсумками 2010 року, слово "йогуртниця" знаходиться в трійці запитів "гугла" (на побутову тематику) серед відвідувачів з Україною (дослідження ж-ла "Кореспондент", грудень 2010).

Це ще раз доводить, що українці все частіше роблять йогурти та інші кисломолочні продукти будинку c допомогою закваски. Адже йогурт з закваски не тільки продукт, необхідний для нормального обміну речовин, відмінного імунітету та хорошого травлення, але і дуже смачне блюдо для всієї родини. Та й не дивно, адже приготування домашнього йогурту з закваски швидке і зручне, і у вмілої господині займає всього кілька хвилин.

Детальніше читайте: 

Тексти та аудіо ТОП-10 колядок

Різдво Христове - одне з великих свят, яке відзначають усі віруючі християни. І зараз, з відродженням певних духовних цінностей, цьому ...