четвер, 8 березня 2012 р.

Гуакамоле - закуска з м'якоті авокадо.


М'якоть свіжих авокадо (шкірка і кісточка не використовуються) пюріруется здодаванням соку лимона або лайма, і солі за смаком. Лимонний сік є антиоксидантом, тобто запобігає окисленню авокадо і фарбування гуакамоле вне а петитний коричневий колір.
Потім додаються інші інгредієнти, зазвичай дрібно нарубані.
Для пюровання та подрібнення можуть використовуватися як просто вилка і ніж,так і блендер. Деякі вважають за краще гуакамоле з дрібними шматочками вихідних продуктів і роблять пюре з авокадо, додаючи дрібно нарізану зелень і овочі. Інші ж вважають за краще пюре і використовують блендер.


Вашій увазі цікаве відео на цю тему.




EmoticonEmoticon

Тексти та аудіо ТОП-10 колядок

Різдво Христове - одне з великих свят, яке відзначають усі віруючі християни. І зараз, з відродженням певних духовних цінностей, цьому ...